Bluetooth Hi-Fi

Alege
Filtrează după
28 Rezultate pentru "Bluetooth Hi-Fi"
Se filtrează și sortare
Bluetooth Hi-Fi

Sisteme HiFi Bluetooth

Bluetooth este standardul pentru conexiunile radio digitale scurte. Cu toate acestea, o rază de acțiune de câțiva metri este suficientă pentru ca sistemul Bluetooth să ofere o cantitate nelimitată de conținut media pe care să îl ascultați. Tot ce ai nevoie este un smartphone.

Muzică și multe altele de pe web

Secretul unui sistem de muzică Bluetooth se află pe internet. În loc de suporturi audio fizice, cum ar fi discurile LP, CD-urile sau casetele muzicale, un sistem stereo Bluetooth primește suporturile din rețea. Este suficient să vă abonați la Spotify, YouTube sau Audible pentru a vă bucura de acces practic nelimitat la toate tipurile de suporturi audio. În plus față de o gamă largă de muzică, aceasta include cărți audio, jocuri audio sau prelegeri interesante. Canalele respective oferă mai mult decât se poate asculta într-o viață întreagă.

O alegere excelentă - cumpărați un sistem HiFi Bluetooth

Sistemele HiFi Bluetooth sunt de toate felurile. Aveți de ales:

  • Radiouri Bluetooth

  • Stereo retro cu conexiune Bluetooth

  • Sisteme stereo pentru bucătărie, baie sau balcon

  • Boombox-uri pentru călătorii

  • ... și multe altele.

Sistemele mini sunt ideale pentru dormitor sau camera copiilor. În ciuda dimensiunilor lor mici, au o putere muzicală considerabilă. Nu numai că este suficient de tare, dar nu neglijează nici calitatea sunetului. Astfel, vă puteți bucura în egală măsură de concerte rock stimulante și seri relaxante de muzică clasică.

Sistemele retro sunt pur și simplu de o frumusețe atemporală. Acestea sunt disponibile de la un design simplu Bauhaus până la tonomatele Wurlitzer de dimensiuni mari. Aici vă puteți bucura de un design clasic cu tehnologie modernă.

Sistemele stereo pentru bucătărie, baie sau balcon sunt protejate în mod special împotriva pătrunderii umezelii. Datorită acestuia, vă puteți bucura de jocuri audio captivante în timp ce faceți o baie relaxantă sau gătiți pentru familie.

Boombox-urile sunt tovarăși practici în deplasare. Acestea se încarcă prin intermediul unei conexiuni USB și apoi oferă muzică timp de mai multe ore. Acestea vin în diferite dimensiuni. Casetofonul mic este ideal pentru plajă sau pentru un picnic. Cu un boombox mare, orice parcare se poate transforma spontan într-o zonă de petrecere.

De ce fel de sistem de muzică Bluetooth am nevoie?

Un sistem HiFi cu tehnologie Bluetooth oferă un minim de tehnologie și un maxim de posibilități. Manipularea este foarte ușoară. Tot ce ai nevoie este un smartphone. Pentru început, este suficient un mini-sistem cu Bluetooth în camera de zi. Dacă sunteți adesea în mișcare, un radiocasetofon de dimensiuni medii este o alegere bună. Nostalgicii se vor bucura de sistemul stereo retro. Cei care nu mai vor să se lipsească de avantajele acestui tip de suport își pot dota balconul, bucătăria și baia cu un sistem Bluetooth.

FAQ

Este întotdeauna necesară o conexiune la internet pentru bluetooth?

Nu. Conexiunea dintre sistemul muzical și interfața Bluetooth se realizează prin intermediul unui radio digital. Cu toate acestea, aveți nevoie de un smartphone pe care este stocat suportul media. Alternativ, fiecare sistem stereo cu tehnologie Bluetooth are, de asemenea, un port USB pentru a conecta un usb sau un smartphone.

Este periculoasă tehnologia Bluetooth?

Bluetooth este un semnal radio slab, cu o rază de acțiune de numai câțiva metri. Acest lucru îl face complet sigur.

Poate vecinul meu să se conecteze la sursa mea Bluetooth?

În prezent, nu mai este posibilă conectarea la o sursă Bluetooth străină. Cea mai recentă versiune a standardului este bine protejată împotriva accesului neautorizat. Acest lucru împiedică vecinii și alte persoane să vă acceseze sistemul.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe