Oale electrice

Alege
Filtrează după
28 Rezultate pentru "Oale electrice"
Se filtrează și sortare
Oale electrice

Oale electrice

Căutați o nouă oală electrică de calitate care să se potrivească perfect cerințelor dumneavoastră și să economisească timp și energie? Vasele noastre de gătit electrice Klastein sunt de mare ajutor în bucătărie. Alegeți un vas de gătit cu aburi sau oala pentru conservare.

Oala pentru conservare este un aparat excelent pentru gospodinele cărora le place să pregătească gem, siropuri și alte bunătăți asemănătoare.Timerul vă permite să setați ora pentru a pregăti alimentele dorite. Vasul de fierbere este, de asemenea, utilizat ca un aparat de dozare automat pentru vin fiert, cafea sau ceai.

Dacă doriți să vă surprindeți musafirii cu o masă elegantă, cu siguranță veți apela la aparatele noastre originale și de înaltă calitate, cum ar fi aparatele de dozare sau cafetierele. Designul lor unic este asigurat de Klarstein, care aduce aparate de înaltă calitate într-un stil nemaipomenit.

În oferta noastră veți găsi, de asemenea, oale pentru gătit orez. Oalele noastre electrice din oțel inoxidabil sunt ajutoare profesionale pentru prăgătirea orezului gustos. Chiar și oalele pentru gătit orez combină eficiența și designul frumos. Când orezul este gata, oala trece automat la modul în care îl menține la o temperatură constantă. Gătiți mai ușor datorită oalelor noastre electrice multifuncționale.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe